5e editie KWF Benefiet Gala groot succes

Stichting Events2Cancer ontvangt donatie
4 september 2018
Sociale media vrijwilliger gezocht
21 december 2018

5e editie KWF Benefiet Gala groot succes

Op donderdag 4 oktober organiseerde stichting Events2Cancer de 5e editie van het KWF Benefiet Gala in de oranjerie van Groot Warnsborn. Het Gala werd georganiseerd ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Tijdens de avond waren er optredens van o.a. Jennie Lena en Tommie Christiaan. De avond, met veiling, loterij en 4 gangen diner, heeft een bedrag van €27.500* opgehaald dat gedoneerd wordt aan KWF Kankerbestrijding.

Een unieke avond
De Stichting hoopte met het Gala bij te dragen aan onderzoeken die de overlevingskans van kanker kunnen vergroten en zorg kunnen dragen voor nog betere behandelwijze ’s. Met het opgehaalde bedrag steunt de stichting diverse onderzoeken die worden gefinancierd door KWF Kankerbestrijding.

Tijdens het Gala genoten de gasten van een heerlijk 4-gangen diner en een veiling met vele unieke items waar de gasten op konden bieden. De avond was er één met een lach en een traan.  Zo kon je tijdens het optreden van Lisanne Spaander een speld horen vallen in de zaal. Haar optreden en verhaal maakte diepe indruk op de gasten. Ook het optreden van zangeres Jennie Lena was er een bijzonder moment. De zangeres, die internationale bekendheid verwierf dankzij ‘The Voice of Holland’ bood aan het einde van haar optreden spontaan een huiskamer concert aan dat voor een hoog bedrag werd geveild. Tommie Christiaan, die het officiële gedeelte van de avond afsloot kreeg de gasten op de dansvloer en zorgde voor een ongekend optreden.

Aan het einde van de avond werd de uiteindelijke opbrengst bekend gemaakt door Events2Cancer. Een cheque met een prachtig bedrag van €27.500.- kon worden overhandigd aan Bart Hellendoorn van KWF Kankerbestrijding en presentatrice Mirella Van Markus, die  teven ambassadeur van KWF is. Gasten lieten aan het einde van de avond weten zeer onder de indruk te zijn van de professionaliteit van het gala dat door de stichting op geheel vrijwillige basis is georganiseerd en mogelijk gemaakt door diverse sponsoren.

De stichting maakte daarbij ook bekend volgend jaar met een nieuw goed doel evenement te komen. Het nieuwe evenement, het concert Music2Cancer, zal plaats vinden op zaterdag 5 oktober in de Arnhemse Eusebius kerk. Tijdens dit concert treden onder anderen Romy Monteiro en Waylon op. Kaarten voor dit concert zijn vanaf januari 2019 te koop.

*Dit bedrag is een voorlopige opbrengst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *