Op 27 mei 2012 vond in de Arnhemse Stadstheater de avondvullende voorstelling 'Benefiet tegen Kanker' plaats. Tijdens deze bijzondere avond traden diverse artiesten op. Er was dans, mime, zang en cabaret. Uitgevoerd door bekende en minder bekende artiesten. De avond bracht een bedrag op van ruim €3500
 

Alle hens aan dek

Het organiseren van deze speciale voorstelling was een enorme klus. Een dag lang zijn 4 vrijwilligers bezig geweest met het inhangen, programmeren en besturen van een plafond vol licht. Op de avond zelf stonden ruim 40 artiesten. Ook achter de schermen was het een monster klus voor de organisatie. Zo aten er ruim 55 vrijwilligers mee van het buffet.

 

Keur aan artiesten

Tijdens de voorstelling trad een keur van bekende en minder bekende artiesten op. Zo was er Voice of Holland finalist Wouter Vink die op dat moment erg populair was. De formatie Opera Familia, bekend van Holland Got Talent was een bijzonder hoogtepunt tijdens de avond met hun versie van 'Ave Maria'. Ook LOS-Muziektheater was betrokken bij de avond en kreeg de lachers al snel op hun hand. Musical ster Ron Link sloot de avond prachtig af op de rand van het podium.

 

Kippenvel momentjes

Tijdens de bijzondere avond waren er enkele 'kippenvel momentjes'. Eén van die momenten was tijdens het bijzondere optreden van Arnout Pleket. Zanger, musical ster, radiopresentator maar vooral zoon van Henk Pleket. De voorman van 'De Havenzangers' die in 2010 overleed aan kanker. Hij zong het bijzondere nummer 'Zeg me dat het niet zo is'.