KWF Benefiet Gala4 oktober 2018

Op donderdag 4 oktober 2018 vindt de 5e editie van het KWF Benefiet Gala plaats. Met het Gala wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Klik hier voor meer info over de avond

OranjerieGroot Warnsborn

De oranjerie van Landgoed & Hotel Groot Warnsborn is voor de 3e en laatste keer de locatie voor het KWF Benefiet Gala.

 

Veiling & Loterij

De veiling bestaat dit jaar uit 25 unieke items. De prijzenpot van de loterij is gevuld met ruim 125 prijzen!

EntertainmentPresentatie & artiesten

Ook dit jaar werken er weer diverse artiesten mee aan het Gala. We proberen elk jaar een prachtig programma samen te stellen voor onze gasten.

Eén van de artiesten die optreedt is Tommie Christiaan. Tommie speelde in diverse musicals en speelde dit jaar Jezus in ‘The Passion’.

Bekijk hier de overige namen

Reserveer nu je tafel voor het Gala

Reserveer nu
We komen steeds dichterbijOnderzoek naar kanker blijft noodzakelijk

En dat is de reden dat het Gala dit jaar voor de 5e keer wordt georganiseerd. Een avond met een lach en een traan, waarop we samen strijden tegen kanker door het leven te vieren. Een avond waarop je geraakt wordt door intense verhalen en prachtige muziek. Een avond waarop verschillen vervagen en een gezamenlijk toekomst gesmeed wordt.

Tijdens deze unieke avond kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen diner dat wordt afgewisseld met optredens van verschillende bekende artiesten. Tijdens de avond zullen er exclusieve veilingstukken worden geveild én kunt u deelnemen aan de loterij. Na afloop is er een after-party! Wij streven erna om tijdens het Gala een fantastisch bedrag op te halen dat aan het einde van de avond wordt overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

De afgelopen editie’s van het KWF Benefiet Gala is er in totaal al ruim €62.900.- opgehaald dat gebruikt is in de strijd tegen kanker. Initiatief nemer Jeroen Muller verloor op jonge leeftijd zijn beide ouders aan kanker. In 2005 organiseerde hij een eerste editie van het benefiet Gala dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste, jaarlijks terugkerende, Gala uit het Oosten. Sinds 2015 wordt het Gala georganiseerd door Stichting Events2Cancer.

Ga naar events2cancer.nl
Word SponsorSteun het Gala met een bijdrage

Kom in actie in de strijd tegen kanker! Word sponsor van het KWF Benefiet Gala. Met je sponsoring  steun je niet alleen het Gala maar ook KWF Kankerbestrijding in haar missie naar meer onderzoek in de strijd tegen kanker. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Reserveer nu je tafel voor het Gala

Reserveer nu
Reserveer of neem contact met ons op
Locatie KWF Benefiet Gala

Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem

Aanvullende informatie
Dresscode: Gala
Datum: Donderdag 4 oktober 2018
Ontvangst vanaf: 17:30 uur
Prijzen: tafels v.a. 6 pers tot max 10 pers €125 p.stoel |  losse stoelen €125

Het KWF Benefiet Gala 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: