Het bestuur van Stichting Events2Cancer bestaat op dit moment uit 2 enthousiaste leden. Zij zijn op dit moment belast met de dagelijkse bestuurlijke taken. Daaronder valt in ieder geval het bepalen van het beleid, het vaststellen van de financiële richtlijnen en het hebben van de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding. Zij zijn de drijvende kracht achter de stichting en tevens achter de evenementen die de stichting organiseert. In aanloop naar deze evenementen wordt het bestuur ondersteund door enkele vrijwilligers.

 

Jeroen Muller

Oprichter en voorzitter

Vanaf 2012 is Jeroen Muller voorzitter van Stichting Events2Cancer. Als voorzitter is Jeroen niet alleen de bewaker van alles wat er wordt gedaan vanuit de stichting maak ook is hij de initiatiefnemer en organisator van de evenementen die worden georganiseerd vanuit de stichting. In 1997 kwam Jeroen (11) voor het eerst in aanraking met kanker toen ze bij zijn vader een tumor op zijn slokdarm vonden. Hij overleed in 1998. Exact 7 jaar later overleed ook zijn moeder, aan de gevolgen van een hersentumor. Sinds 2005 zet hij zich actief in voor KWF Kankerbestrijding en heeft met de stichting al diverse events mogen organiseren.


“12 jaar was ik pas toen ik mijn vader, mijn beste vriend, verloor. Toen ik 20 jaar was moest ik ook afscheid nemen van mijn moeder. Beide getroffen door kanker. Mijn toekomst ingekleurd en voor altijd verbonden aan kanker. Ik weet dus heel goed hoe belangrijk het is dat we met elkaar naar die ene dag toe moeten. En daar moet nog heel veel voor gebeuren. Ik ben inmiddels 33 en nog steeds zet ik mij dagelijks in om dichterbij die dag te komen. De dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker!”

 

Marjoleine Bessels

Penningmeester

Vanaf 2017 is Marjoleine Bessels betrokken bij Stichting Events2Cancer. Als penningmeester is Marjoleine verantwoordelijk voor de financiele gang van zaken binnen de stichting en alle acties en evenementen. Buiten de functie als penningmeester is zij met Jeroen mede verantwoordelijk voor de acties en evenementen.


“Op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met kanker. Mijn opa en oma, ooms en tantes. Familieleden die ik allemaal heb zien veranderen. Mijn ouders die veranderen omdat ze veel verdriet hadden omdat ze hun naaste moesten missen. Na mate ik ouder werd leek het steeds vaker te gebeuren dat mensen ziek werden. Allen werden behandeld maar niet allen overleefden het. Ik droom van de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Ook ik kan ziek worden en ook ik wil dan de juiste behandeling en weer beter worden. Als we ons allen hiervoor inzetten is deze droom op een dag werkelijkheid.”

 

Steun Stichting Events2Cancer


Stichting Events2Cancer organiseert al jaren evenementen waarvan de uiteindelijke opbrengst aan KWF wordt gedoneerd. Om deze evenementen te organiseren zijn wij afhankelijk van donateurs die de stichting met een financiële bijdrage ondersteunen in het werk dat binnen de stichting wordt verricht. Mede door donaties kunnen wij onze evenementen blijven organiseren en zo de dag dat we kanker verslaan dichterbij halen.