Op donderdag 4 oktober 2018 vond, voor de laatste keer, in de Oranjerie van Landgoed en hotel Groot Warnsborn de 5e editie plaats van het KWF Benefiet Gala. Tijdens dit Gala genoten de gasten van een 4-gangen diner met bijpassend wijn arrangement, konden de gasten bieden op ruim 25 veiling items, kans maken op een prijs in de enveloppen loterij en genoten ze van optredens van Lisanne Spaander, Jennie Lena, Tommie Christiaan en het duo On-Fire. De presentatie was in handen van Mirella van Markus. Aan het einde van de avond werd een cheque van €27.500 overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.
 

Afscheid van locatie

De afgelopen 3 jaar was de prachtige Oranjerie van Hotel & Landgoed Groot Warnsborn de locatie waar het Gala werd gehouden. Eigenaren Lammert & Sjoukje de Vries gaven in 2016 akkoord om het Gala op deze prachtige locatie te houden en ook de jaren hierna mocht het Gala de Oranjerie als thuisbasis behouden. Ook is Groot Warnsborn de afgelopen 3 jaar hoofdsponsor geweest van het Gala. Dit jaar was het de laatste keer dat we mochten genieten van de ambiance van deze prachtige locatie. En dat hebben we gedaan!

 

Spontaan veiling item van Jennie

Het optreden van Jennie was heel bijzonder. Buiten dat iedereen tijdens het laatste nummer van deze geweldige zangeres letterlijk door de knieën ging, bood zij ook nog een huiskamer concert aan die geveild mocht worden. De biedingen gingen over en weer en uiteindelijk werd er een prachtig bedrag geboden dat we, op het einde van de avond, aan de uiteindelijke opbrengst mochten toevoegen.