De Ambassadeurs van Stichting Events2Cancer zetten zich geheel belangeloos met veel enthousiasme in om ons werk en waar we het allemaal voor doen onder de aandacht te brengen. Zij dragen de stichting een warm hart toe en zij zijn bereid om tijd, talent, ervaring en/of contacten op (vaak) kostbare verloren uurtjes ter beschikking te stellen en zo een bijdrage aan de stichting of onze evenementen te leveren.

Alexander Kneepkens

Alexander Kneepkens is in 2018 ambassadeur voor Stichting Events2Cancer geworden, na enkele jaren deel te hebben genomen aan evenementen georganiseerd door de stichting. Alexander is ook actief voor KWF Kankerbestrijding in Utrecht.


“Iedereen krijgt vroeg of laat met kanker te maken, zelf of in de directe omgeving. Mijn eerste bewuste ervaring, met de gevolgen van kanker, was toen ik zes jaar oud was en mijn moeder overleed. Ik wil mij inzetten voor een wereld waar geen enkel kind meer deze ervaring hoeft te hebben en waar kanker niet meer dodelijk is. Onderzoek is hierin de sleutel en dat kost geld. Daarom zijn stichtingen zoals Events2Cancer zo belangrijk. Elke euro die wordt opgehaald met acties en evenementen draagt bij aan die wereld waar kanker niet meer dodelijk is en waar kinderen hun ouders niet meer aan deze ziekte hoeven te verliezen.”

 

Monique Polman

Monique Polman bezocht in 2016 voor het eerst het KWF Benefiet Gala als gast. Met enkele vriendinnen bezocht ze de avond en wist niet wat ze mee maakte. Inmiddels steunt ze de stichting waar ze kan en met al haar enthousiasme zorgt ze dat ze elk jaar met een nog grotere groep gasten het Gala bezoekt. Monique weet door persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is dat er geld op wordt gehaald voor onderzoek.


"Met ongelooflijk veel plezier ben ik ambassadeur voor Events2Cancer. Hopelijk komt er een tijd dat deze vreselijke ziekte, waar veel mensen in mijn omgeving als ook ik persoonlijk mee te dealen hebben, te genezen is. Voor de onderzoeken is veel geld nodig, ik probeer mijn steentje bij te dragen door sowieso deel te nemen aan de evenementen en daarnaast zoveel mogelijk mensen daarvoor te enthousiasmeren. Het zijn geweldige avonden, weliswaar met een lach en een traan, maar onvergetelijk! En dat voor het goede doel! ”