1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker. Dat betekent dat iedereen vroeg of laat met kanker in aanraking komt. Wij willen dat in de toekomst niemand meer hoeft te overlijden aan kanker. Wij dromen van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Maar om dit te bereiken is geld nodig. Stichting Events2Cancer organiseert, begeleid en ontwikkeld evenementen met het doel geld op te halen voor kankeronderzoek. Jaarlijks organiseren wij zelf het KWF Benefiet Gala. Al het geld dat wij ophalen wordt gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Daarnaast richt de stichting zich ook op het ontwikkelen, organiseren en begeleiden van evenementen die op enig andere wijze te maken hebben met deze ziekte.
Vanuit de Stichting wordt jaarlijks een evenement georganiseerd. De afgelopen 4 jaar heeft het bestuur gekozen om een evenement te organiseren in de vorm van een Gala.

KWF gala (7 van 7)
 

Steun Events2Cancer

Stichting Events2Cancer organiseert al jaren evenementen waarvan de uiteindelijke opbrengst aan KWF wordt gedoneerd. Om deze evenementen te organiseren zijn wij afhankelijk van donateurs die de stichting met een financiële bijdrage ondersteunen in het werk dat wij verrichten. Mede door u donatie kunnen wij onze evenementen blijven organiseren en zo de dag dat we kanker verslaan dichterbij halen.