Sociale media vrijwilliger gezocht

5e editie KWF Benefiet Gala groot succes
6 oktober 2018
Romy Monteiro treedt op tijdens Music2Cancer
18 januari 2019

Sociale media vrijwilliger gezocht

Voor Music2Cancer zoekt stichting Events2Cancer naar een vrijwilliger die de sociale media kanalen van het nieuwe evenement wit beheren.

Deze vrijwilliger gaat zich bezig houden met het creëren, plaatsen (inplannen) en beheren van content op de verschillende sociale media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram).

Daarnaast is de vrijwilliger verantwoordelijk voor de content van de nieuwsbrieven. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en creativiteit. Het gaat om een vrijwillige functie die loopt van januari 2019 tot november 2019. Het werk kost je gemiddeld 5 uur in de week. Je werkt mee aan een prachtig evenement waarbij je uiteraard op de dag zelf ook bij aanwezig bent en een blik krijgt achter de schermen.

Wat wij een pré vinden is dat je ervaring hebt met social media, hier ook zelf gebruik van maakt en weet hoe je er optimaal gebruik van maakt. Ook zien wij graag iemand die foutloos en correct Nederlands schrijft. Daarnaast vragen wij creativiteit en een beetje kennis van photoshop.

Als de kanalen goed op orde zijn krijg je veel respons en zie je de populariteit groeien. Daarnaast werk je mee om het evenement tot een succes te maken. De social media vrijwilliger is een belangrijke spil in het web. Het mooiste is dat je deze functie gewoon thuis kan uitvoeren.

Heb jij interesse? Stuur dan een berichtje naar info@events2cancer.nl

Geef een reactie