Jubileum editie KWF Benefiet Gala in oktober 2018

4e editie KWF Benefiet Gala groot succes
14 oktober 2017
Organisatie Gala uitgebreid
2 maart 2018

Jubileum editie KWF Benefiet Gala in oktober 2018

Na 4 eerdere editie’s zal op donderdag 4 oktober een nieuwe editie plaatsvinden van het KWF Benefiet Gala. Het Gala vind ook dit jaar, voor het laatst, plaats in de oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn. Tijdens het Gala zullen de gasten worden getrakteerd op een 4-gangen menu en bijzondere optredens. Ook dit jaar zal er tijdens het Gala een veiling en loterij plaats vinden. De presentatie is in handen van Mirella van Markus.

De gasten van het Gala zullen net als tijdens de voorgaande editie’s getrakteerd worden op een hoogstaand culinair 4-gangen menu dat de chef van Hotel Groot Warnsborn speciaal heeft samen gesteld. Bij het diner zal een passende witte en rode wijn worden aangeboden net zoals Gulpener bier, diverse frisdranken en water van SPA. Er is dit jaar plaats voor 100 gasten.

Ook dit jaar zijn wij er weer in geslaagd een prachtig muzikaal programma samen te stellen. Hoewel er nog gewerkt wordt aan het complete programma kunnen we alvast bekend maken van Lisanne Spaander en Jennie Lena een optreden zullen geven tijdens het Gala. Mirella van Markus, bekend van o.a. Hart van Nederland’ zal de avond presenteren.

Na een succesvolle veiling van afgelopen jaar zal de veiling ook dit jaar weer plaats vinden. Onze vaste veilingmeester Niels Kooijman zal de veiling op zijn geheel eigen manier leiden. Ook de loterij zal terug keren. Afgelopen jaar was deze enveloppen loterij binnen een record tijd uitverkocht.

De prijs voor een tafels voor 10 personen is €1250,-. Losse stoelen zijn €125,-. Het Gala zal dit jaar starten om 18.00 en eindigen net iets voor middennacht.

De komende maanden zal er nog hard gewerkt worden aan het Gala en zullen wij, wanneer dat mogelijk is, meer informatie verstrekken.

Meer informatie is te vinden op www.kwfbenefietgala.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *