Onze Ambassadeurs

Van idee tot uitverkochte diners
23 april 2018
Stichting Events2Cancer ontvangt donatie
4 september 2018

Onze Ambassadeurs

Onze Ambassadeurs zijn heel erg belangrijk voor de stichting. Met het online gaan van de nieuwe website hebben wij er ook voor gekozen de ambassadeurs van de stichting een eigen plek te geven, zodat iedereen kan zien wie dit zijn. Deze ambassadeurs zijn personen die de stichting al enkele jaren steunen, bijstaan en adviseren.

De Ambassadeurs van Stichting Events2Cancer zetten zich geheel belangeloos met veel enthousiasme in om de stichting en waar we het allemaal voor doen onder de aandacht te brengen. Zij dragen de stichting een warm hart toe en zij zijn bereid om tijd, talent, ervaring en/of contacten op (vaak) kostbare verloren uurtjes ter beschikking te stellen en zo een bijdrage aan de stichting of onze evenementen te leveren.

Wij zijn enorm trots dat deze personen de stichting en de missie die we hebben ondersteunen en uitdragen. Doormiddel van de ontmoetingen en onderlingen contact met onze ambassadeurs zijn er ook menig nieuwe inzichten voorbij gekomen die belangrijk zijn voor onze evenementen. Wij hechten waarde aan wat hun vinden en proberen, daar waar mogelijk, hun ideeën en inzichten ook echt te gebruiken binnen de organisatie.

Wil jij zien wie onze ambassadeurs zijn? Kijk dan hier: https://www.events2cancer.nl/onzeambassadeurs/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *