Organisatie Gala uitgebreid

Jubileum editie KWF Benefiet Gala in oktober 2018
31 januari 2018
Van idee tot uitverkochte diners
23 april 2018

Organisatie Gala uitgebreid

De organisatie van het KWF Benefiet Gala zal voor komende editie worden uitgebreid met 6 studenten die de opleiding evenementen organisatie volgen aan de Arnhemse scholengemeenschap Rijn IJssel. De 2e jaars studenten zullen in het kader van hun opleiding de organisatie ondersteunen in hun taken. 

Stichting voorzitter Jeroen Muller heeft een warme band met het Rijn IJssel. Het was deze scholengemeenschap die 13 jaar geleden het vertrouwen in Muller had toen hij met het idee voor een diner kwam voor KWF. De organisatie van het 1e KWF Benefietdiner (nu KWF Benefiet Gala) bestond buiten Muller uit louter leraren van deze opleider. Het succes van het diner destijds was reden voor een vervolg in 2015.

De studenten van de opleiding evenementen organisatie zullen de organisatoren  ondersteunen tijdens de voorbereidingen van het KWF Benefiet Gala 2018. Zij zullen zich onder anderen gaan storten op de loterij, sponsoren en veiling items. Daarnaast zullen ze inhoudelijk mee mee kijken met andere punten en daar waar nodig is ondersteunen. Het takenpakket van deze leerlingen voor dit project sluit naadloos aan op hetgeen verwacht wordt van deze studenten in deze periode.

Het bestuur van de Stichting is heel blij met de hulp van de studenten en kijken uit naar een leuke, succesvolle en voor hen leerzame periode!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *